Бомба: Братът на Фики ще го засенчи на сватбата! (виж какъв красавец е Емо + първи снимки от подготовката)

1

Фики Стораро днес ще се врече във вярност на Гюлджан!

Остават само броени часове до сватбата на Фики Стораро и Гюлджан. Хиляди фенки ще останат с разбити сърца, когато довечера в хотел „Маринела“ певецът ще се врече във вярност на красивата си булка.

Фики
Фики Стораро се готви за сватбата с Гюлджан още от ранни зори

Очевидно Фикрет няма търпение да стане семеен мъж, защото тази сутрин той е на крак още от ранни зори. Както ясно се вижда от снимката, часовникът на стената му показва 6 часа, а стилист вече оправя прическата му.

Нямаме търпение да разберем как ще бъде облечена булката и на каква пищна рокля са заложили тя и семейството й. Стотици гости ще уважат тържеството на младоженците, но един от тях определено прикова погледите ни.

И това не е друг, а самият брат на Фики Стораро – Емо. Той е по-малък от Фикрет, но е суетен колкото него. Емо е избрал стилен винен костюм за венчавката на батко си, както и папионка в същия цвят.

Така че, момичета, не унивайте! Бате Фики може и вече да е зает мъж, но младият Емо не е. А и като гледаме колко е пораснал и възмъжал, смело можем да твърдим, че е дори доста по-красив от батко си.

Емо прилича досущ на актьор от латино сериал, което гарантирано ще му донесе огромен рейтинг сред жените. Коя ли ще успее да замае неговата глава?! Нямаме търпение да разберем и това.

Малкият му брат Емо порасна и вече надмина батко си по красота. Като от латино сериал е

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Алекса казва

    Колко са грозни всички… Черни с бради като т.ал.и.бани. Ще спечели сърцата на 13 годишните мангели

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.