Марта Вачкова взриви мрежата: Шашна всички с начина, по който свали 20 кила без диета! (виж тук)

Марта Вачкова взриви мрежата: Шашна всички с начина, по който свали 20 кила без диета! (виж тук)
Гласувайте за статията

Марта Вачкова буквално се е стопила и постоянно получава овации!

Актрисата Марта Вачкова винаги е била пухкава. Дори през най-младите си години, в които всички гледат на нея като на сочно и пищно парче, а не на стройна и нежна девойка. Такъв й е генът просто и тя си го обича.

Марта Вачкова

Марта Вачкова успя да свали цели 20 кила само с пътувания и щастие

Изненадващо обаче, наскоро Марта Вачкова започна да пуска снимки в профила си в социалната мрежа. От които стана ясно, че изненадващо как тя направо се е стопила. Щерката на Григор Вачков изглежда наполовина от това, което беше в сериала „Откраднат живот“.

Заради стотиците аплаузи, коментари и въпроси как е успяла да го постигне и каква диета използва, тя се реши да каже истината. А тя е, че диета няма. И никога не е имало, тъй като Марта е последният човек, който ще се откаже от щастието и удоволствията на живота, за да мъчи тялото си.

„Ям така, както съм яла винаги. Обичам да си похапвам и не се лишавам от нито едно вредно изкушение. Тайната, ако има такава, е в многото пътешествия и любов. Цяло лято съм пътувала и съм се радвала на света около себе си. Имах много движение и очевидно това си е казало думата“, разкрива самата Марта Вачкова.

Последната от екскурзиите й, които тя направи с половинката си Владо Пенев, беше до Скандинавието. Окрилена и очарована от живота, Вачкова се завърна у нас и посъветва всички хора да забравят диетите и да преминат на нейния режим.

„Пътувайте, обичайте, радвайте се! А, яжте също в сини чинии, защото синият цвят притъпява чувството за глад. Това също е изпробвано“, смее се Марта Вачкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар