Часът настъпи: Булката Гюлджан събра очите на стотици в столицата! (снимки от сватбата с Фики Стораро)

1

Сватбата на Фики Стораро и Гюлджан вече започна!

Фики Стораро и Гюлджан ще си кажат заветното „Да“ след броени минути. Преди около час музика и танци огласиха квартал „Княжево“ в столицата, където се намира жилището на семейство Стораро.

Фики
Булката на Фики Стораро – Гюлджан е като същинска принцеса

Децибелите бяха толкова силни, че се наложи намесата на полицията. Ранният час, разбира се, попречи на униформените да санкционират празнуващите. Но въпреки това останаха на място, за да следят за евентуални проблеми от пияни гости.

Булката Гюлджан блесна пред всички като истинска принцеса от приказките. Роклята на младоженката е повече от царствена и много, много скъпа. Тя е дело на дизайнерката Джулия Контогруни и е изцяло ръчна изработка.

До хубавата булка изпъкна и любимият й Фики Стораро. Певецът реши да се венчае в изцяло бял костюм на „Дезисо Мони“, за който също е пръснал маса пари.

Галена и Галин са кумовете на сватбата, както беше ясно отдавна. Чаровницата на Пайнер започна да надига чашките още рано-рано, след което се отдаде на мощни гьобеци насред улицата. Половинката й Галин изглеждаше далеч по-обран и просто с интерен наблюдаваше случващото се около него.

Младоженците тръгнаха към хотел „Маринела“, където ще бъде самото тържество, с бял Линкълн като шофьорът надуваше клаксона и явно реши да уведоми за събитието цяла София.

Тепърва ще следим как ще премине всичко и още утре ще ви изненадаме с много нови снимки и клюки от сватбеното тържество на Фики и Гюлджан.

Полиция цъфна на сватбата още в самото и начало, какво ли ще последва по-късно?!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Тони казва

    Тя роклята е хубава ,ама булката е малко крокодил

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.