Взрив: Маргарита Хранова изрече тежки думи за Мегз! (истината боли, но примата не й спести нищо – виж тук)

Взрив: Маргарита Хранова изрече тежки думи за Мегз! (истината боли, но примата не й спести нищо – виж тук)
Гласувайте за статията

Маргарита Хранова е един от най-спокойните съквартиранти, но и тя не издържа!

Маргарита Хранова изрече много тежки думи по адрес на Мегз в снощните номинации на Вип Брадър 2017. Естрадната ни легенда, която от началото на формата е една от най-уравновесените и спокойни звезди в Къщата, не издържа.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова не спести нищо от мнението си за Мегз

65-годишната певица също има праг на търпение и нерви, които Миглена Каканашева бе на път да скъса. Именно Мегз бе първата, която Маргарита Хранова номинира за изгонване от Къщата. И не спести нищо относно мотивите за решението си.

За дългите години, през които е на сцената и публиката, която я обожава, Марги Хранова призна, че не е виждала подобно чудо като Мегз. Тя заяви, че според нея това момиче има сериозни проблеми. Но не с бизнеса, а със самата себе си.

„Тя се държи абсурдно. Не зачита никого, дори себе си. Вманиачила се е по образа, който си е създала и изобщо не се замисля дали този образ и прословутият й бизнес утре ще ги има. Какво ще стане, когато Мегз слезе от пиадестала или фирмата й фалира?!

Тя едва сега започва и не си дава сметка за истинските неща в живота. А манията й по дрехите, екстеншъните и дори името й, говори само за едно – огромни комплекси и неразбирателство със самия себе си“, коментира Маргарита Хранова.

Припомняме, че на няколко пъти по време на общия им престой в Нови хан, естрадната прима се опита да говори човешки с Мегз и да я накара да се замисли. Но Миглена Каканашева така й не успя да разбере и дума от казаното.

Дизайнерката продължава да се инати като магаре, да прави сцени или да го играе жертва. Безспорно това поведение е интересно за тези, които търсят сеир. Но за самите съквартиранти едва ли е нещо жадувано и копняно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар