Леден душ за Богданска: Виж какви ги сътвори Даниел Петканов на ергенското си парти!

Леден душ за Богданска: Виж какви ги сътвори Даниел Петканов на ергенското си парти!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов изправи на нотки Алекс само часове преди сватбата им!

Журналистът Даниел Петканов е пълен с любов към Александра Богданска, но най-после разкри и другото си лице. Това на женкар и бройкаджия, научи Kliuki.bg.

Даниел Петканов

Даниел Петканов се забавлява на ергенското си парти

Случи се на ергенското му парти, което бе част от мисията, възложена от Биг Брадър. На него Дани е прекалил с чашките и си е позволил да се държи по-фриволно.

За негова зла участ това му поведение е рефлектирало именно върху жени. Кумът му Даниел Златков довел стриптийзьорки на купона и шоуто е станало голямо.

Зрителите ще видят всичко това тази вечер, само след по-малко от час. То няма да е особено приятна гледка за почитателите на Алекс.

Даниел Петканов през цялото време държал момичетата по интимни места и се заигравал с тях. Даже си позволил да им говори мръсотии.

Това е другото лице на Лудия репортер. Той има много богата визитка с жените. Наскоро стана ясно, че е бил със стотици дами, което за 32-годишен мъж е умопомрачително много.

Със сигурност да друсат задни части красавици около Даниел Петканов е изкушаващо за него и точно това ще видим тази вечер. Дали ще изневери на Алекс, както го е правил по време на връзката им, се питат мнозина.

Всъщност тази мисия със сватбата между двамата влюбени е нещо като репетиция за тях, защото те желаят да се оженят наистина. Дори се прокрадна у тях идеята сватбата им да не бъде само като мисия, а истинска.

Едва ли ще се случи, но поне ергенското парти на Дани е истинско. С много алкохол и полуголи жени, както си му е редът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар