Спи ли Надето: Коцето пак го направи с чужда жена!

Спи ли Надето: Коцето пак го направи с чужда жена!
4.5 (90%) 2 votes

Коцето пак го направи

Коцето не може да стои мирен. Въпреки че стана баща на две деца, Коцето си е Коце. Плейбоят на поп фолка пак налегна неизвестна девойка. Горещата случка станала преди дни в заведението на певеца в Студентски град. Именно там изпълнителят на „Черна роза” пак налетя на чуждо.

Коцето

Коцето награби мистериозна мадама

„Къде спи Надето? Какво прави, защо не го стяга? Как го търпи, непрекъснато да е с чужди жени”, дивят се негови колеги.

Коцето награби непознатата девойка пред очите на останалите клиенти. Преди това певеца доволно се накваси с няколко големи чаши уиски. След като очите му светнаха, палавника не спря да се закача с момичетата в бара.

Накрая се спря на непознатата брюнетка и започна да я гали и целува стръвно. Мистериозната мома изобщо не се дърпаше, а понасяше спокойно горещите ласки на изпълнителя.

С премрежен поглед и вечните майтапи Коцето остана дълго време до новата си любов. Клиентите в заведението се чудеха как фолкаджията флиртува с непознатото момиче, а съпругата му изобщо не реагира.

В светското пространство не спира да обикаля слуха, че Коцето не спира да изневерява на красивата Надя. Той самият пък обяснява, че това не е нищо сериозно и той го прави за майтап. И че никога не е изневерявал на жена си. Жена му също твърди, че му вярва и е непрекъснато до него.

То тези мераци за флиртаджията са почти ежедневие, контрират близки до двойката. Коцето се кълнеше със същата жар, че не слага и капка алкохол в устата си. Напил се само два пъти досега-като го изпращали войник и когато стана фаворит във ВИП Брадър. Но фактите говорят съвсем друго.

Запоите на Коцето не са единичен случай. А това, че налита да целува момичетата не е за първи път, категорични са и неговите служители от заведението.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар