Брак няма да има! Не само майката на Алекс изригна, родителите на Даниел Петканов също са бесни

Брак няма да има! Не само майката на Алекс изригна, родителите на Даниел Петканов също са бесни
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов също не получи благословията на своите родители!

Журналистът Даниел Петканов се отдалечава от голямата си мечта да стане съпруг на Александра Богданска. И двамата влюбени не получиха одобрението на своите родители, а без тях радостта им от сватбата ще бъде помрачена.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов и Александра Богданска срещат много трудности преди сватбата си

Снощи Алекс бе направо разбита от своята майка, която направи на пух и прах решението й да се омъжи във „ВИП Брадър“. Тя дори си позволи да я критикува.

Манекенката се разплака и изпадна в ужас от думите на майка си. Това постави още тогава под голяма въпросителна дали ще се омъжи в Къщата.

Все пак да не забравяме, че Богданска е едва на 23 г. и все още се влияе много от мнението на родителите си. На практика те управляват живота й, тъй като я издържат в университета.

Родителите на Даниел Петканов обаче също се оказват твърдо против тази венчавка. Това разкри Гала в „На кафе“, научи Kliuki.bg.

Водещата е потърсила майката на Дани за коментар и тя е споделила, че не иска синът й да се жени в Къщата. Нещо повече, била е твърдо против цялото му участие в шоуто.

Баща му имал същото мнение. И двамата изобщо не харесвали Алекс, след като тя нарани така сина им. Не считали, че тя е точната жена за него.

Сватбата започва да се отдалечава все повече. Влюбените искат да споделят най-важния си ден със своите родители, но изглежда това няма да бъде възможно.

Мнозина не вярват, че двамата ще удържат на изкушенията и навън ще останат заедно. Причината е, че нито Алекс, нито Дани могат да бъдат моногамни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брак няма да има! Не само майката на Алекс изригна, родителите на Даниел Петканов също са бесни”

  1. Grudina

    окт. 22. 2017

    Напротив, щом и двамата се съгласиха да се вземат след по най-малко пет изневери , значи те просто явно нямат проблем с това.

Добавете коментар