Майката на Слави Трифонов го разкри: Ето какво не знаем за шоумена!

Майката на Слави Трифонов го разкри: Ето какво не знаем за шоумена!
1 (20%) 1 vote

Слави Трифонов изложи личния си живот на показ, което изненада мнозина!

Днес Слави Трифонов е познат на повечето хора като един от най-преуспелите и богати мъже в България. Имало е време обаче, когато той не е бил такъв и именно за него разказа майка му Здравка, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е много близък с майка си

Възрастната жена, която изглежда доста запазена за дама на над 70 г., се върна към детството на своя син. То е било изпълнено с много любов, но и строга ръка.

Като бебе Станислав Трифонов плачел изключително много. Още тогава майка му си казала, че това момче ще стане певец, защото много реве.

Половин век по-късно виждаме, че нейните думи са се сбъднали. Слави Трифонов е автор на някои от най-големите хитове в българската музика.

Той обаче е бил много послушно дете. Никога не си позволявал да оспорва решенията на родителите си, особено на майка си.

„Аз и до днес имам респект от теб. Когато те видя например, не смея да псувам.“ – каза шоуменът е предаването си.

Мама Здравка е възпитавала децата си с твърда, но любяща ръка. И досега тя е доста силна жена, което си личи по поведението й в ефир.

Майката на Слави Трифонов вече е пенсионерка, а преди това е работила цели 25 години в мебелен завод. Най-голямата й радост, извън семейството, е пътуването й до Русия на млади години.

Слави и до днес обожава майка си и я счита за втория си най-близък човек в живота. Първият е сестра му Петя, с която споделя най-съкровените си неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар