Синът на Сашка Васева се опитва да й се реваншира за провалената й кариера

Синът на Сашка Васева се опитва да й се реваншира за провалената й кариера
1 (20%) 1 vote

Сашка Васева има син красавец, за когото обаче е правила огромни саможертви!

Христо Бакърджиев – младши вече е на 17 години и много прилича на майка си. Двамата със Сашка Васева са красавци, които днес са в страхотни взаимоотношения, но невинаги е било така, научи Kliuki.bg.

Сашка Васева син

Сашка Васева със сина си

Като малък Ицо непрестанно се срамувал от майка си. Още щом я видел на екран, с разголени деколтета и къси полички, той се чувствал ужасно.

Всичко се засилило, след като тръгнал на училище. Тогава съучениците му му се подигравали, че майка му е лека жена.

Всичко това тежало много на детето и затова един ден Сашка Васева взела решението да спре с пеенето. Затова кариерата й толкова време беше в застой.

Всъщност тя не е вадила песен от поне 10 години. Няма и намерение скоро да извади.

След като пораснал обаче, синът й започнал да осъзнава саможертвата на майка си и дори се чувствал виновен, че заради него тя е спряла да пее. Затова усещал, че трябва да й се реваншира.

Може би затова в момента той гласува като луд за певицата по време на елиминации във „ВИП Брадър“. 17-годишният тийнейджър искал да изкупи поне малко греховете си пред своята майка.

Той плаща за тази подкрепа със собствени пари. Отскоро момчето работи като фотомодел и манекен. Има доста ангажименти като за ученик и мечтае един ден да достигне нивото поне на Мариан Кюрпанов.

Именно когато навлязъл в шоубизнеса, разбрал, че не е никак лошо там и се е срамувал от Сашка несправедливо. Затова сега е сред най-големите й поддръжници да продължи кариерата си в чалгата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар