Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка, красивата моделка от 90-те продължава да се наслаждава на спокойните си дни след залеза на модната й кариера и напредването в годините й.

Крауфрод и съпругът й Ранди Гербер се славят като доста имотни дори и в средите на знаменитостите. [caption id="attachment_395001" align="aligncenter" width="300"]Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка Нека видим малко от лукса и спокойствието на най-новия имота на Синди Крауфорд закупен за около  11,6 млн.[/caption]

Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка - Снимка 2

Те са хора с определено инвестиционен усет и често са печелели пари от препродаването на имоти. Купуват се определени имоти на добра цена, правят се ремонти и се продават на още по-висока стойност. Така наскоро звездната двойка си спечелила над 60 млн. долара, коментират и чужди издания. Последната жилищна инвестиция на фамилията е къща в луксозния звезден квартал - Бевърли Хилс и е на стойност цели - 11,6 млн. долара. Имението е било на един от членовете на хитовата банда - „One Republic“. Жилището разполага с пет спални и цели шест бани, има просторен двор и игрища. Дългокраката манекенка Синди Крауфорд и мъжът й имат няколко вида имоти - луксозни, ваканционни, за постоянно живеене и такива, които ползват само за почивки в редки случай -  (вила в Мексико и къща на брега на езерото Сейнт Джоузеф, в провинция Онтарио, Канада). Както коментират и в издание "Ева", Синди в последните години  печели главно от бизнес с жилища.