Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка

Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка
1 (20%) 1 vote

Синди Крауфорд се похвали с нова придобивка, красивата моделка от 90-те продължава да се наслаждава на спокойните си дни след залеза на модната й кариера и напредването в годините й.

Крауфрод и съпругът й Ранди Гербер се славят като доста имотни дори и в средите на знаменитостите.

Нека видим малко от лукса и спокойствието на най-новия имота на Синди Крауфорд закупен за около  11,6 млн.

Те са хора с определено инвестиционен усет и често са печелели пари от препродаването на имоти. Купуват се определени имоти на добра цена, правят се ремонти и се продават на още по-висока стойност. Така наскоро звездната двойка си спечелила над 60 млн. долара, коментират и чужди издания.

Последната жилищна инвестиция на фамилията е къща в луксозния звезден квартал – Бевърли Хилс и е на стойност цели – 11,6 млн. долара.

Имението е било на един от членовете на хитовата банда – „One Republic“. Жилището разполага с пет спални и цели шест бани, има просторен двор и игрища.

Дългокраката манекенка Синди Крауфорд и мъжът й имат няколко вида имоти – луксозни, ваканционни, за постоянно живеене и такива, които ползват само за почивки в редки случай –  (вила в Мексико и къща на брега на езерото Сейнт Джоузеф, в провинция Онтарио, Канада).

Както коментират и в издание „Ева“, Синди в последните години  печели главно от бизнес с жилища. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар