Кой като Цуни?! Излезе от „ВИП Брадър“ и веднага заби една от най-красивите жени на България

0

Цуни доказа себе си след „ВИП Брадър“!

Колкото и да отричаше имиджа си на сваляч и да се обиждаше, че го определят като такъв, Цветелин Маринов – Цуни доказа, че не е нещо по-различно. Младият бизнесмен излезе от къщата на „ВИП Брадър“ и веднага заби красавица, научи Kliuki.bg.

Роси Иванова и Цуни
Цуни и Роси Иванова са опасно близки

Става въпрос не просто за хубава жена, а за жена с титла. Това е Роси Иванова, която има във визитката си престижното „Мис България“, пише HotArena.net.

Двамата с Цуни са забелязвани навсякъде заедно. Те се снимат по нощни клубове и всякакви заведения. На снимките изглеждат много близки, което говори и за интимност помежду им.

Роси беше се скрила от медийното пространство, но явно това е начинът й да излезе отново на показ. Красавицата имаше нужда от въздух за малко, но явно вече пак е готова да бъде известна.

Говори се, че Цветелин се е запознал с нея посредством певицата Андреа. Тя станала нещо като тяхна сватовница, тъй като ги събрала в обща компания.

Разбира се, над Цуни винаги ще тегне проклятието „Преслава“ и затова винаги ще има хора, които не му вярват на свалките. Понеже той се представяше за бивш на Преси, а се оказа, че са били просто приятели.

Дали такива са отношенията му и с Мис България, не се знае. Факт е, че засега изглеждат близки и може би са се свалили.

Роси Иванова доскоро имаше връзка с гръцкия певец Никос Вертис, която явно е приключила. Оттук нататък е свободна да търси щастието където намери за добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.