Не е за вярване: Маги Халваджиян развърза кесията за…

Не е за вярване: Маги Халваджиян развърза кесията за…
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян постъпи съвсем човешки, което изненада мнозина!

За разлика от повечето продуценти, Маги Халваджиян жертва себе си за своите служители. Той развърза кесията за „Х Фактор“, научи Kliuki.bg.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян този път ще е с по-малко печалба от „Х Фактор“

За втори пореден сезон победителят в шоуто ще се сдобие с 50 хил. лв. Това стана ясно от изявлението на водещите Алекс Раева и Мария Игнатова.

Това доста изненадва зрителите, тъй като значи, че Магърдич ще прибере по-малко приходи в сравнение с миналите сезони на музикалното предаване. Не всеки би го сторил.

Миналия сесон, който се проведе преди 2 години, Маги Халваджиян избегна този момент. Тогава самият той влезе в журито и така на практика спести една заплата от четвъртия ментор.

Сега обаче продуцентът отново си е само продуцент и затова ще трябва да отдели тези 50 бона от общите приходи на шоуто. А те този сезон не са чак толкова много.

Прави впечатление, че рейтингът тази година не е нещо особено, което е продиктувано от факта, че и участниците този път не са от най-силните. Освен това конкуренцията на „Фермата“ също си казва думата.

Затова Маги може да бъде на сериозна загуба след предаването, тъй като ще даде 50 хил. лв. награда при по-оскъдна печалба.

Разбира се, загубата му ще бъде само в сравнение с останалите сезони на риалити шоуто. Те бяха изключително гледани, което осигури на арменеца солидни пари.

„Х Фактор“ започна да се изчерпва и да затъва. Неслучайно миналата година нямаше сезон, като с това Маги Халваджиян целеше малка почивка от шоуто. Тази почивка обаче не даде резултат и вече зрителите са доста по-малко в сравнение с преди 4 години, когато арменецът пое юздите на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар