Джулиана Гани крие бивш любим на тялото си! (Мъжът й е бесен)

Джулиана Гани крие бивш любим на тялото си! (Мъжът й е бесен)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани крие бившият си любим на тялото си

Джулиана Гани още къта връзката си с екс любимия си Роман Стоичков! Силиконката и здравеняка изкараха заедно няколко години.

Джулиана Гани

Джулиана Гани къта спомен от бившия си на гърба си

Прясно омъжената силоконка пази татуировка с името на бившия си годеник. Роман Стоичков е републикански шампион в категорията „Мъжка физика” в първенството по бодибилдинг и културизъм за 2016 година.

Татусът е много интересен. Представлява сърце, като двете имена на Джули и Роман са преплетени. И се намира на гърба й.

Гордостта на пластичната хирургия имаше дълга връзка с мачото и дори стигнаха до годеж. Но двамата изненадващо се разделиха.

„Разделихме се , връзката ни стигна до финала. Много боли, но това е ,факт! От съдбата си човек не може да избяга. Пежалавам на моето момче щастие и късмет, и да върви напред”, написа тунингованата мома в социалната мрежа.

Бившият еротичен модел често е казвал, че иска да предпази любимата си от злобата и завистта на светския живот. Той винаги е бил с нея по лъскавите партита и събития на хайлайфа. И раздялата им дойде като шок за мнозина.

Но точно преди да влезе в Къщата на Големия брат, тунингованата мадама се омъжи. Тя сключи брак с фитнес модела Станимир Каиков. И пред останалите съквартиранти в къщата Джулиана Гани не спира да сипе суперлативи за мъжа си.

Но той бил бесен, че неговата жена все още нее  изтрила татуса си с бившия си от гърба си, разкриват близки до съпруга на силиконката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар