Грубо: Даниел Петканов изригна срещу Алекс в първата им брачна нощ! (виж как я принуди да му пусне + СНИМКИ)

Грубо: Даниел Петканов изригна срещу Алекс в първата им брачна нощ! (виж как я принуди да му пусне + СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов буквално насили Алекс Богданска да правят секс!

Първата брачна нощ на младоженците Алекс Богданска и Даниел Петканов стартира меко казано кошмарно. След приказната сватба и голямото щастие на влюбените, се случи немислимото.

Даниел Петканов

Първата брачна нощ на Даниел Петканов и Алекс Богданска стартира със скандал и натякване

А именно – младоженикът вдигна скандал на булката. Да, няма лъжа и измама. Зрителите останаха вцепенени от обрата между двамата след като се оттеглиха в спалнята на Енджи Касабие.

Първото, срещу което Даниел Петканов изръмжа, беше фактът, че съпругата му си е легнала със сутиен. „Аз винаги си лягам с него“, опита се да обясни булката, но без успех. След това Богданска призна на Дани, че е изморена и иска да поспи.

И тогава вече стана страшното. Лудия репортер скочи от леглото и започна да обикаля из стаята като ранено животно. Той не спираше да повтаря на Алекс, че втора първа брачна нощ няма да имат и не е нормално тя да не иска да правят секс.

Красавицата се опита да се оправдае с притеснението за родителите си и факта, че се намират пред множество камери. Но Даниел Петканов не искаше и да чуе. „Щом не ме приласкаваш сега, то какво ще стане занапред?! Пак ли ще ми изневериш с някой друг“, обиди я Дани.

Алекс Богданска се опита да го успокои, но безуспешно. Видяла, че положението става напечено, манекенката се принуди да изпълни желанието на мъжа си. Тя първо му позволи да й свали сутиена, а после отиде с него в банята.

Където на фона на празната стая, се чуваха леки пъшкания зад вратата на банята. Очевидно Даниел Петканов си постигна своето и доказа пред зрителите кой ще командва в дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар