Извънредно: Иван и Андрей затварят „Фермата“! (форматът приключва предсрочно, двамата са извън кожата си)

Извънредно: Иван и Андрей затварят „Фермата“! (форматът приключва предсрочно, двамата са извън кожата си)
3 (60%) 1 vote

Иван Христов и Андрей Арнаудов ще трябва да затворят „Фермата“ далеч по-рано от предвиденото!

Риалити форматът „Фермата“ тази година ще приключи предсрочно. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов са принудени да затворят Фермата, намираща се край язовир Студена.

Фермата

Иван и Андрей може да затворят Фермата по-рано от предвиденото

Това признаха самите те, както и хора от екипа на продукцията, която е под постоянната обсада на външни лица. Последните всяват смут и напрежение у всички, както участници, така и организатори.

Както знаем, причината е строгите правила, които трябва да се спазват във въпросната вододайна зона. Тя снабдява целия град Перник и още в началото редица граждани, еколози и неправителствени организации изригнаха срещу предаването на Иван и Андрей.

„Теренът на кого е и кой е разрешил до единствения язовир за питейна вода на Перник да се строи?”, „Влиза ли се в язовира с лодки и къде са отговорните институции?”, „За какъв наем е отдаден теренът?” – това са една част от въпросите, които вълнуват хората от района.

Иван Христов и Андрей Арнаудов обаче са категорични, че са спазили всички правила, изисквания и разпоредби относно ползването и присъствието си в района. И могат да докажат това с всички необходими и изискуеми документи.

„Спазили сме всички хигиенни норми и не сме в нарушение. Правят ни постоянни проверки от множество дирекции. По форумите пишат разни бракониери, които хвърлят мрежи в „Студена“, но в момента там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този шум“, отвърнаха продуцентите пред вестник „България днес“.

Зрителите обаче треперят от заплахата „Фермата“ да приключи по-рано от предвиденото и да не успеят да се насладят на любимия си формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Извънредно: Иван и Андрей затварят „Фермата“! (форматът приключва предсрочно, двамата са извън кожата си)”

  1. зрител

    окт. 25. 2017

    Много силни думи „треперят“ и „да е насладят на любимия си формат,“ за това измислено предаване,дали има някой да го гледа ,струва ми се че поради лош зрителски интерес решиха сами да прекратят ,за да не се набутват с допълнителни средстваПълна боза е това предаване „БЪРЗИ ,СМЕЛИ ,СРЪЧНИ “ беше по интересно.

  2. Име (задължително)

    Дек. 18. 2017

    По вашите коментари стигнах до извода че и вие гледате ,ака не я гледахте няма откаде да знаете всички пидробности

Добавете коментар