Матю Пери: Не го очаквах, животът ми свърши…

Матю Пери: Не го очаквах, животът ми свърши…
Гласувайте за статията

Матю Пери не иска да повярва колко тежка се оказа съдбата му!

Кой да предположи, че след „Приятели“ личният живот на Матю Пери ще пропадне толкова много. Актьорът е на 48 г., а все още е сам самичък у дома, научи Kliuki.bg.

Матю Пери

Матю Пери се оказа с жестоката съдба на Чандлър

Той така и не създаде семейство, а вече това се оказва невъзможно. Известният като Чандлър Бинг мъж наскоро е узнал, че е стерилен.

Матю Пери няма никога да стане баща на свои билогични деца. Той е разбрал това при случаен профилактичен преглед при специалист.

Комикът никога не е изявявал кой знае какво желание да е татко, но с напредването на възрастта у него се породили такива чувства. Затова останал много разочарован, че не може да има деца.

„Не че искам веднага да бъде баща, но ми харесваше идеята някога да създам поколение с подходящата жена. Не очаквах тези резултати, сега сякаш нищо не ме чака, сякаш животът ми свърши…“ – споделя с болка Матю Пери.

Той има толкова много сходства с героя си Чандлър, че чак е плащещо. Също като него има страх от обвързване, породен от ранния развод на родителите му. Освен това е цар на пороците, а Бинг беше заклет пушач.

Най-страшното обаче е, че Чандлър също не можеше да има свои деца. Затова с Моника прибегнаха до осиновяване.

Матю Пери може би няма да има дори този шанс, тъй като няма жена до себе си. Той не може да намери правилната дама, която да заеме сърцето му. Затова все още е ерген, а ергените трудно могат да осиновят дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар