Кукличка: Виж Мария като малка – истинско съкровище! (няма да я познаете – МНОГО СНИМКИ)

0

Мария е била истинска кукла през детските си години!

Пайнерката Мария, която мнозина започнаха да наричат Мария Диалога след скандалното й участие във Вип Брадър 2017, направо ни шашна. Но не с поредния си „дебат“ с някого, а със свои отдавна забравени снимки.

Мария
Мария е била истинска кукла като малка, преди да се пръсне от силикон в джуките

На кадрите, които ще видите, Мария е още съвсем малко момиченце. И не можем да отречем, че е цяла кукличка. Първите от тях са от времето, когато за първи път се появи на голямата сцена в предаването „Като лъвовете“.

Тогава Мария смая цяла България с перфектното си изпълнение на емблематичната песен на Лили Иванова „Детелини“. А гласчето й беше чисто и звънко като камбанка. Нищо общо с баналните орнаментики на чалга звученето.

Както знаем, певицата е от Стара Загора и там е прекарала почти цялата си младост. Момиченцето обожавало да се вози на мотори с познати на майка си и точно на един от тях е заснета. Ако съдим по щастливото й личице, със сигурност добре се е забавлявала.

В началото на кариерата си в Пайнер, Мария беше също толкова естествена. Тя започна с песента „Спомен“, която бързо се превърна в истински хит.

Мнозина от старите й фенове още не могат да й простят, че сама погуби това, което природата й бе дала. А именно естествената хубост. И наблъска джуките си с „тонове“ силикон.

„За по-красива ли се смята сега, когато устата й направо е станала на бабуни от това нещо?! Разбираме да си грозен и да си направиш корекции за подобрение. Но да си имаш всичко и то на място, а да се загрозиш сам… Е, това вече е престъпление“, коментират потребители по форумите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.