Никол Шерцингер преди ден: Погледнете ме, самотна съм! (за пръв път призна, че връзката й с Гришо куца – виж тук)

Никол Шерцингер преди ден: Погледнете ме, самотна съм! (за пръв път призна, че връзката й с Гришо куца – виж тук)
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер за първи път директно призна, че отношенията й с Гришо не вървят!

Много се изписа за връзката на Гришо и Никол Шерцингер. За първи път обаче смуглата 39-годишна красавица си позволи да проговори директно за нея в интервю. Това се случи през уикенда в Южна Африка.

Гришо

Никол Шерцингер се чувства самотна, въпреки връзката си с Гришо

Там Никол Шерцингер беше на събитие и не се поколеба да отговори на въпросите на журналистите. Какъв е всеобщият шок обаче, след като певицата призна директно, че е самотна.

„Връзките страдат и при мен е така. Погледнете ме, та аз съм самотна. Аз не съм омъжена и все още нямам деца. Как би могло да ме накара да се чувствам всичко това“, шашна с отговора си Никол Шерцингер. Която директно бе запитана за връзката с Григор Димитров.

Хасковлийската кандидат снаха с болка призна, че известността и парите не те правят щастлив, а тъкмо обратното. Човек постоянно е ангажиран, пътува, но не може да разчита на приятели, на любим човек до себе си и прочие.

„Аз напълно съм пропуснала нещата в живота си и вече не се страхувам да го призная. Няма да лъжа, че е трудно. И може би винаги ще бъда самотна. Постоянно съм на път, постоянно съм сама“, до болка откровена беше Никол Шерцингер.

Припомняме, че освен кариерата си на певица, тя се занимава и с работата си в „Х Фактор“, където е съдия за пореден сезон. Дали има и още нещо около връзката й с Гришо, което крие. И което разкри с намеци в това интервю, тепърва ще разберем с времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар