Чудовищно: Цялата къща настръхва срещу Мегз! (ето на какъв ужас ще станем свидетели довечера – ВИДЕО)

Чудовищно: Цялата къща настръхва срещу Мегз! (ето на какъв ужас ще станем свидетели довечера – ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Мегз ще бъде нападната от всички съквартиранти в Къщата на Вип Брадър!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз припадна снощи в Къщата на Вип Брадър 2017. Тото от СкандаУ я носеше на ръце до леглото, след което влезе спешна помощ и я наблъска с успокоителни.

Мегз

Мегз ще изпадне в поредния си пристъп и ще бъде тотално отхвърлена от всички останали в Къщата на Вип Брадър 2017

Ужасът, който видяхме обаче, е само следствие от това, което се е разиграло часове по-рано в Нови хан. Именно на него ще станем свидетели тази вечер в епизода, когато ще разберем и защо Големия брат не спираше да нарича Мегз „Фантомът“.

Оказва се, че Каканашева ще изпадне в поредния си пристъп на истерия, треперене и логорея. При това заради една не само лесна, но и сладка мисия. В нея съквартирантите трябва да се облекат в костюми на приказни герои. И да участват в сценки, организирани от Биг Брадър.

Сашка Васева ще е медената питка, шеф Петров ще бъде Шрек, а на Мегз се пада ролята на… най-обикновена и супер симпатична катеричка. И точно тази катеричка ще я доведе до състояние на припадъци.

За пореден път Мегз ще откаже да носи облеклото за мисията и за пореден път всички ще пострадат заради нея. Наказанието на Големия брат отново ще бъде зловещо за съквартирантите. След което ще видим как дизайнерката става тотално игнонирана от всички.

Вече никой не иска да разбира странностите й, камо ли да я подкрепя или прощава. Мегз действително минава всички граници на нормалността и това ще й донесе негативи, каквито не е познавала досега.

За да видите всичко, което ще се случи, не пропускайте да гледате епизода на формата довечера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар