Тропна с крак: Решението на Ирина Тенчева втрещи Иван Христов! (смее ли да гъкне обаче – виж тук)

Тропна с крак: Решението на Ирина Тенчева втрещи Иван Христов! (смее ли да гъкне обаче – виж тук)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева декларира намеренията си пред Иван Христов и не иска да чува друго!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева успя да го сюрпризира и дори да го втрещи с решението си. Ирина, която мнозина след Вип Брадър наричаха Урина, си е наумила да започне бизнес, от който и хабер си няма.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева настоява Иван да й отвори ресторант

А именно да отвори ресторант. Да, знаем отлично, че Тенчева е маниак за готвене и манджи, но досега поне си ги въртеше у дома. Е, оттук насетне Иван Христов ще трябва да се бръкне надълбоко в джоба, за да удовлетвори поредния й каприз.

Идеята на Ирина Тенчева е да отвори заведение, което обаче нямало да бъде баш ресторант, а място за лични ритуали и изкуство. Както и да ви звучи това.

Вместо шеф готвач в кухнята щял да се мъдри главен творец. Той трябвало да обича не само храната, но и хората. За бара и салона на заведението пък Тенчева издирва творци, които да общуват сладко с гостите и да им хортуват на възвишени теми.

Единственото задължително условие за хората, които половинката на Иван Христов ще наеме, е да не са пушачи. Ирина мразела тютюневия дим и ще бъде непреклонна в разпоредбата си – дори и хората да не пушат вътре.

Мотивът на Тенчева бил свързан с децата им с Иван, които двамата наричат свои общи. Макар да са от двата им предишни брака. „Показа си рогата най-после Иринка. Сега по цял ден ще се мота в заведението и няма да иска да готви у дома си. Иван не беше много очарован от идеята й, но какво да прави – нали ще му изяде главата после“, коментират познати на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тропна с крак: Решението на Ирина Тенчева втрещи Иван Христов! (смее ли да гъкне обаче – виж тук)”

  1. зрител

    окт. 25. 2017

    Като знам хората как мразят такива високомерни самозванци като тях ,съмнявам се да им потръгне бизнеса.

  2. слушател

    Дек. 03. 2017

    Ха и кои хора мразят Иван и Ирина ? Т и още няколко кухи лейки…. Ирина е чудесна и Иван е щастливец! Данo им тръгне всичко по вода!!!

Добавете коментар