Случи се! Григор Димитров измести Бербо, стана най-богатият (Истината в цифри)

Случи се! Григор Димитров измести Бербо, стана най-богатият (Истината в цифри)
Гласувайте за статията

Григор Димитров вече е не само най-желаният, но и най-богатият роден спортист!

Покрай последните турнири, на които стига все по-далеч, Григор Димитров трупа не само опит и победи, но и крупни суми. Най-добрият ни тенисист отдавна е милионер. А към днешна дата богатството му се е увеличило драстично и дори е задминало това на Димитър Бербатов, узна kliuki.bg.

Между Григор Димитров и Бербатов няма конкуренция

Между Григор Димитров и Бербатов няма конкуренция

Според информация в интернет, сумата, която Григор Димитров досега е спечелил от наградни фондове на турнири, възлиза за 10 407 296 долара. Като към тази осемцифрена сума добавим и приходите от реклами, то тогава богатството на хасковлията става наистина внушително и конкурентно на това на любимата му Никол Шерцингер. Дори тя преди година бе заявила, че младото й лъвче отдавна я е задминал по сума в банковата сметка.

Разбира се, Григор Димитров има и своите разходи, които гълтат част от печалбата. А, според запознати, той си е заделил милион долара „за черни дни“ в швейцарска банка. Сега те определено изглеждат нищожна сума на фона на постоянно увеличаващото се общо богатство на успешния ни спортист, пише blitz.bg.

Благодарение на поредните си успехи на корта, Григор Димитров успя да се окичи с още един приз – за най-богат роден спортист. До скоро това признание бе в ръцете на Димитър Бербатов. След няколко години пауза от терена, състояние на футболиста се стопи драстично, докато това на тенисиста не спира да се увеличава.

По време на играта си в Англия и Монако Бербо натрупа голяма част от богатството си. Сега с трансфера в Индия ще получи милион и половина долара, които отново ще го върнат в играта. Но шансовете отново да надвие Григор Димитров на този етап са минимални. Въпреки това, между двамата няма каквато и да било вражда и съревнование. Дори футболистът не веднъж е гледал от първия ред мачове на първата ни ракета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар