Маргарита Хранова не издържа: Виж с какви жестоки думи нападна Сашка Васева! (още подробности)

Маргарита Хранова не издържа: Виж с какви жестоки думи нападна Сашка Васева! (още подробности)
Гласувайте за статията

Маргарита Хранова и Сашка Васева живеят заедно, но едва ли още дълго ще са дружки!

Остър конфликт между двете Вип-съквартирантки Маргарита Хранова и Сашка Васева се задава с пълна сила. Доскоро търпеливата и уравновесена естрадна легенда не издържа и снощи нападна с тежки думи Дупнишката Мадона.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова каза тежки, но искрени думи на Сашка Васева, но тя не реагира

Причината за възмущението на Марги Хранова е фактът, че Сашка Васева не се вълнува от нищо друго в Къщата, освен от стомаха си. Затова и зрителите от няколко дни започнаха да я наричат не Сашка, а Стомашка. Което, впрочем, много й отива.

Сашето направи всичко възможно да не се включи в подготовката за сватбата на Алекс Богданска и Даниел Петканов. Докато Маргарита Хранова готвеше, Васева се правеше, че уж помага, но като… дегустира храната.

Плюскането продължи с пълна сила по време на тържеството след венчавката, както и на другия ден. Е, в един момент нервите на Маргарита не издържаха и тя се обърна към съквартирантката си с думите:

„Ти знаеш ли какво правиш?! Знаеш ли как изглеждаш отстрани?! Плашиш ми окото, сериозно ти казвам. Плашиш ме. Като излезеш оттук и се качиш на кантара у вас, ще видиш в какво си се превърнала. Та ти си си разширила стомаха. Това не е здраве, а болест. На нищо не прилича, Сашке“, рекна й го право в очите Марги Хранова.

Думите й, от които всяка нормална жена би се обидила зверски и би минала спешно на гладна диета, хич и не трогнаха Васева. Сашето продължи да се смее и да си набива филийките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар