Венета Райкова съсипа Тишо: Ето какво написа в профила си! (това ли е краят на брака им)

Венета Райкова съсипа Тишо: Ето какво написа в профила си! (това ли е краят на брака им)
2 (40%) 1 vote

Венета Райкова събуди множество въпросителни с това, което изля в мрежата!

Новата водеща на „Папараци“ и автор на няколко бестселъра Венета Райкова определено се радва на успешна кариера. Така ли е обаче и с брака й с Тишо. И какво се случва там?!

Венета Райкова

Венета Райкова направо закла Тишо и честта му с думите си

Този въпрос си задават мнозина, които прочетоха поста на Венета Райкова в профила й в социалната мрежа. Според потребителите, с тези си думи и по-скоро излияния, блондинката буквално е съсипала съпруга си. Прочетете думите й и сами преценете как вие бихте реагирали на мястото на Тихомир. Ето какво написа Венета:

„Когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его! Защо го казвам ли? Песента ме върна към далечната 2002 година – по коледните празници се запознах с едно момче и се влюбихме.

Бях на вечеря с един известен телевизионен водещ и компания и тогава се появи Той! Зарязах водещия и танцувах цяла вечер с Него. След няколко дни обядвахме 16 часа и си говорихме, и Той ми предложи брак с една вилица!

Секс още нямаше, само много силни чувства! На Нова година бяхме у тях и цяла вечер той поръчваше поздрави по радиото с любимата ми песен на Деси и Руслан – „Мила, моя, мили мой“.

Та сега като чух тази нова песен на Деси се сетих за него и силното его у двама ни, което прецака всичко. Така че поздрав и за теб – Ст. И. – където и да си, макар че не сме се виждали 14 години…“, написа в профила си Венета Райкова. И публикува видео с ново парче на Десислава.

Спомените са нещо чудесно, но читатели са категорични, че за последните си има време и място. И е най-добре да ги пазиш само за себе си, когато си вече омъжена и имаш дете от въпросния мъж.

„Ами какво ще стане, ако този човек, за когото пише Райкова, види поста й?! Та тя е публична личност. Какво ще стане ако поиска да си я върне. Помислила ли е изобщо за Тихомир или бракът им наистина се клати от доста време“, коментират потребители. Тепърва може би ще разберем каква е истината по този въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар