Направиха ни на балъци: Сватбата на Алекс и Дани е пълен фарс! (шок доказателство за измамата им)

Направиха ни на балъци: Сватбата на Алекс и Дани е пълен фарс! (шок доказателство за измамата им)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска и Даниел Петканов се венчаха във Вип Брадър 2017 под дъжд от умилителни сълзи!

Дъжд, дори порой, от умилителни сълзи се изля по време на сватбата на Алекс Богданска и Даниел Петканов. Както вече видяхме, двамата се ожениха и то съвсем реално в Къщата. А съквартирантите изхабиха всички носни кърпички, за да бършат очите си – трогнати от силата на любовта.

Алекс Богданска

Сватбата на Алекс Богданска и Даниел Петканов е пълен фарс

Дрън, дрън, ярина! Само това може да се каже по въпроса. След като се оказа, че цялата новоизлюпена, възкръснала или както искате я наречете… любов, всъщност е пълно фиаско.

Алекс Богданска и Даниел Петканов не само не са влезли във формата скарани, но ни правиха на балъци през цялото време. Сватбата им също е режисирана, а целта е т.нар. „младоженци“ да останат до края на шоуто и да гушнат 200 бона. Които после да си поделят, разбира се.

Доказателството за това са поредните снимки, които лъснаха в мрежата и бяха разшифровани от умни и бдителни очи. Сами виждате къде се намират двамата – уж по отделно. Курортът е в Гърция – да. Пита се обаче как така двамката нацелиха едно и също място по едно и също време?!

Загледайте се в дървения парапет, в скалата и изобщо в цялостната картинка и сами ще проумеете за какво всъщност иде реч. Скараните Дани и Алекс през цялото време са били заедно и са се смели отстрани. А сватбата беше най-големия панаир, на който са се навили за пари.

Разбира се, истината знаят и продуцентите, а самите съквартиранти. Не, че последните също не играят по свирката на сценаристите и не се държат по начин, който се изисква от тях. А вие си пращайте смс-и. Честито!

Ето на, любувайте им се!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар