Щерката на Румен Радев го накара да се изчерви от тези снимки!

Щерката на Румен Радев го накара да се изчерви от тези снимки!
2.5 (50%) 2 votes

На Румен Радев ще му е не по-малко трудно да опази щерка си от ухажори, отколкото страната ни от война!

Президентът Румен Радев само веднъж-два пъти си позволи за говори за своите две деца. Георги и Дарина вече са големи хора и вървят по своя път. А майка ми Гинка иска той да не минава под светлините на прожекторите, за да ги предпази от всички негативи, които това носи. Но явно е неизбежно, разбра kliuki.bg.

Щерката на Румен Радев вече е магнит за силния пол

Щерката на Румен Радев вече е магнит за силния пол

Чаровната Дарина в момента е в зряла тийнейджърска възраст и изгаря от желание да се показва. Въпреки че я определят за тихо и скромно момиче, определено президентският пост на баща й е оказал влияние върху нейното поведение и визия. Девойката е страстна почитателка на модата и явно няма финансови пречки да реализира всяка своя мечта.

Последната хрумка на щерката на Румен Радев е да се сдобие с авиаторски очила с прозрачни стъкла и без диоптър. Реално предназначението на този аксесоар не е никакво, освен да приобщи Дарина към модерните мацки. А това несъмнено е факт! В крак с модата, тя си нащрака няколко снимки и селфита, на които да демонстрира, че е на гребена на вълната.

Под тях заваляха одобрителни коментари и много комплименти, предимно от мъже. Не е ясно дали Румен Радев ги чете внимателно, но със сигурност е притеснен как ще опази красивото си момиче от набезите на връстниците. Единственото му успокоение е, че те вероятно са респектирани от него и надали ще си позволят да стигат до крайности.

Иначе, с тази визия Дарина Радева си е само за модния подиум. Тя много внимателно следи модните тенденции и ги прилага на практика в гардероба си. Позира и със заучени движения и нищо чудно скоро да я видим в някоя професионална фотосесия. Ако тате разреши, разбира се!

Въпреки че гледа винаги да е модерна, щерката на Румен Радев не се смята за кифла. На същото мнение са и дружките й. Тя е успяла да остане естествена и да не се надуе, а модните й изблици са напълно нормални за момичетата на нейните години. Само че при Дарина те попадат във всички медии!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар