Гала изстина: Виж какво си позволи да изцепи „милият“ й Стефан Николов в ефир! (още подробности)

Гала изстина: Виж какво си позволи да изцепи „милият“ й Стефан Николов в ефир! (още подробности)
Гласувайте за статията

Половинката на Гала – Стефан е на екран едва отскоро, но устата му не се затваря!

Ко-водещият на Гала – половинката й Стефан Николов май съвсем скоро може да размени местата им. Като самият той стане титуляр на „На кафе“, а Гала изпрати да му прави кафето.

Гала

Гала остана втрещена за пореден път от половинката си Стефан Николов

Какво друго да си помислим като виждаме как младият любим на блондинката едва е помирисал ефир в живота си, а вече не млъква. Всеки ден той взима думата на жена си и бръщолеви като за световно. Докато единственото, което прави Гала, е да стърчи като бастун до него и да мълчи като риба.

Но и може ли да се вмъкне някъде, горката?!… Добре, че през половината от предаването Стефан Николов не присъства на екран по сценарий. Иначе досега жена му да е останала без работа. Днес за пореден път Николов втрещи Гала с изцепката и директната обида, която хвърли пред всички.

Без да се замисля, че думите му са груби и жестоко обидни за всяка нормална жена, той си позволи да „изкрещи“ непоносимостта си към Сашка Васева. И то в момент, в който никой в студиото още не коментираше Вип Брадър 2017.

„Сашка Васева е женската версия на Бай Ганьо – гледа да си хапне, да си полегне, да си пръдне. Това е мое лично мнение, не ангажирам никого с него. Тази жена и Мегз нямат моето одобрение от това, което виждам“, заяви съвсем отговорно Стефан Николов.

Гала го погледна косо и ясно личеше, че обидите му не й се нравят. Още повече, че и Сашка, и Мегз рано или късно ще гостуват в предаването й. Но, както обикновено, любимият й Стефчо пет пари не даде за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала изстина: Виж какво си позволи да изцепи „милият“ й Стефан Николов в ефир! (още подробности)”

  1. зрител

    окт. 25. 2017

    Марияна Тодорова ,тя е простакеса по рождение,няма как да стане по-проста от това.Явно за нея по-важно е пари да изкарва покрай нея ,че вече не може да издържа жигалото си.Но всеки уважаващ себе си зрител никога не би пуснал това долнопробно предаване..

Добавете коментар