Джулиана Гани сваляла гаджетата с този трик! (Начинът й опули съквартирантите)

Джулиана Гани сваляла гаджетата с този трик! (Начинът й опули съквартирантите)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е една от най-атрактивните съквартиранти

Джулиана Гани дава категорична заявка, че иска да спечели тв формата. Силконката влезе във реалите шоуто, за да изчисти имиджа си.

Джулиана Гани

Джулиана Гани имала скрити умения

Напомпаната бомба досега показва нрав, различен от този на разглезена кукла. Тя обича да коментира и да споделя мнението си в Къщата.

Гордостта на пластичната хирургия преплете шпаги с инатливата Мегз. И то по време на едно от мисиите, в които дизайнерката от Раковски я изкара бедна и не дотам умна.

Блондинката веднага й се нахвърли с неоспорими доводи. Оказа се, че баща й наполовина арабин и наполовина италианец й оставил шест апартамента и солидно количество финикийски знаци. Което я прави всичко друго, но не и бедна.

А самата Джулиана Гани разби на пух и прах мита за „простите плеймейтки”. Тя заяви на всеослушание, че има не едно и две, а цели три висши образование. Като едното й е китап от Музикалната академия. Именно с това свое умение Джулиана Гани шашкала гаджетата си.

Пред Ваня Щерева силиконката обясни,че не с големите си бомби, а с умението да свири побърквала любовниците си.

„Пристига в къщи някое гадже. Минава време и аз го питам дали иска да му изсвиря нещо. В началото мислеха ,че нещо на музикалното устройство. Но после им казвах, че мога да му изсвиря нещо на пиано.

После невинно го питам какво предпочита, дали Шопен, Бетовен или Моцарт. И ченетата им увиснаах до земята”, шашна с това свое признание и пеещата писателка. А и останалите съквартиранти останали изумени от тази скрита дарба на надарената си, в горния етаж, съквартирантка.

Тя ги „довърши” и с продължението на признанието си. Джулиана Гани разказа още, че свири от шестгодишна на пиано. И това го е правила, докато навършила 21 години. След което се отдала на манекенството, конкурсите за красота и фотосесиите. Но любовта към пианото и класическата музика завинаги са й в сърцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Джулиана Гани сваляла гаджетата с този трик! (Начинът й опули съквартирантите)”

  1. Аз

    окт. 26. 2017

    Пример как пластичната хирургия не може да се сравни с естественото. Крехката дъска Мегз даже е по-привлекателна от напомпаната. Тази Джулиана трябваше да наблегне точно на скритите си умения и качества, а не да се превърне в надуваема секс кукла. Разбира се, Мегз също носи екстеншъни и трябва да си пусне нейната да й порасне.

  2. dani

    окт. 27. 2017

    и двете са изключително грозни

Добавете коментар