Закла я: Устатата Мариела Нордел попиля Мегз! (на Каканашева ще й трябва нова инжекция след тези думи)

Закла я: Устатата Мариела Нордел попиля Мегз! (на Каканашева ще й трябва нова инжекция след тези думи)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел здраво „нахрани“ Миглена Каканашева – Мегз!

Кой не помни най-ярката участничка в „Мастър шеф“ Мариела Нордел. Дамата не си поплюва като този път под прицела й застана Мегз. Известна с директността си и с това, че не цепи басма на никого, Нордел не издържа. И изказа публично мнението си за Миглена Каканашева.

Мегз

Мариела Нордел хич не си попюва, нахрани подобаващо разглезената Мегз

В социалната мрежа кулинарката публикува доста солени думи за Мегз, както и съвет към самия Биг Брадър. Ако дизайнерката беше видяла лично написаното, със сигурност щеше да се нуждае от нова порция успокоителни и втора инжекция.

„Казват, че нямало лоша реклама, но след нескопосно изиграни истерични припадъци, постоянни хленчения, скоротечни крясъци, словесна диария и селски капризи, Мегъз може да рекламира само и единствено усмирителни ризи“, насоли я Мариела Нордел.

Последната е убедена, че ако лично присъстваше в Къщата на Вип Брадър 2017, нямаше и минута да изтърпи абсурдното и налудничаво поведение на Каканашева. Не, че нещо, но досега сто пъти да я е вкарала в пътя.

„Пак се чудя на търпението на Брадъра – аз на негово място отдавна да съм я натирила в някой ъгъл без камери да се увива в мухоловките си и да си чопли на спокойствие някоя суха коричка хляб.

Изкефи ме медиците като й шатнаха инжекцията – как се кротна след това и легна като ваденка на дивана. Явно трябва да бъде държана на инжекционни – каквото и да е. Друга оправия с това няма!“, завърши Нордел. А под статуса й светкавично се натрупаха одобрителни коментари и лайкове от стотици потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар