Алекс Богданска се срина: Алфредо Торес издаде скандалната й тайна! (какво ще последва сега – виж тук)

Алекс Богданска се срина: Алфредо Торес издаде скандалната й тайна! (какво ще последва сега – виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска не иска да повярва, че Алфредо Торес го направи!

Младоженката Алекс Богданска или Алекс Петканова, както сама пожела да се води след сватбата с Даниел Петканов, рухна. Само допреди дни тя си живееше щастливо и безгрижно като „прясна“ булка, а сега е в тотален ступор.

Алекс Богданска

Алекс Богданска рухна, цялата измама беше потвърдена от Алфредо

Но не благодарение на някаква изцепка на съпруга си, а заради думите на тъмнокожия танцьор Алфредо Торес. Темпераментният чаровник не се стърпя и разкри скандалната тайна на Богданска. Това се случи по време на снощните номинации очи в очи, когато Алфредо номинира за изгонване самата Александра Богданска.

Не това накара красавицата да се разтрепери обаче, а мотивът на Торес. Алфредо издаде пред съквартирантите и пред цяла България, че Алекс Богданска играе във формата по сценарий. Точно определен от сценаристите на шоуто и добре обмислен от самото начало.

„Тя постоянно демонстрира колко е щастлива. Само цуни-гуни, само усмивки с Дани и натискане по кьошетата. Много е щастлива Алекс и това не ми харесва, защото е фалшиво. Да, тя е фалшива. Тя отлично знае всичко, което се случва и ще се случва в Къщата. Има информация за нещата и това не ми харесва“, хвърли бомбата Алфредо Торес.

С което на практика официално потвърди, че възродената любов на Алекс Богданска и Дани Петканов е пълна измама. Както вече многократно се писа, двамата са се сдобрили още през август и дори са били заедно на почивка в Гърция.

Във Вип Брадър 2017 са влязли с ясната идея да разиграят спектакъл, след който да надуят банковите си сметки с общо 200 бона. Ето, че снощи и самият Алфредо заяви това, а потребители в мрежата изригнаха бесни.

Затова Богданска и Петканов в момента са в нокаут. Александра е като парализирана, защото уговорената победа във формата вече лесно може да й бъде измъкната под носа. Едва ли някой ще те приеме за реален любимец на България като знае, че всичко е един добре уговорен мач.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар