Трета бременност за Ива Софиянска! Антон Божков не е на себе си от щастие

Трета бременност за Ива Софиянска! Антон Божков не е на себе си от щастие
Гласувайте за статията

Ива Софиянска отново ще става майка, вече за трети път!

Антон Божков и Ива Софиянска продължават със сформирането на голяма фамилия. Те имат вече две деца, но още едно е на път, научи Kliuki.bg.

Ива Софиянска и Антон Божков

Ива Софиянска и Антон Божков продължават с децата

30-годишната журналистка на Нова телевизия е заченала за трети път преди няколко седмици, вещаят последните слухове. Бебето е било напълно планирано, тъй като мъжът й, също като нея, желае огромно семейство.

Двамата вече имат две деца – момче Васил и момиче Мая. Сега може би е ред на близнаци, шегуват се приятелите им.

Ива Софиянска все още не желае да оповести новата си бременност заради работата си. Тя се развива успешно в Нова ТВ и докато не започне да й личи коремчето, не иска нищо да застрашава мястото й.

Според мнозина, дъщерята на Стефан Софиянски няма никаква необходимост да работи, тъй като мъжът й е наследник на цяла империя. Тя обаче е завършила Журналистика във Франция и обожава професията си.

Ива и Антон са женени от няколко години, но са във връзка от цели 12. На практика милионерският наследник е сред първите гаджета на бившата кметска щерка.

За цялото това време проблемите не отсъстваха и от техния дом. Те минаха през страшни кризи, но раждането на дете всеки път спасяваше положението.

За последно Ива роди преди 2 години. Този път обаче детето им няма да бъде като средство за скрепяване на брака им, а и двамата го искат напълно.

Самата журналистка е израснала в голямо семейство. Тя има две по-малки сестри и не си представя живот с малко хора около себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар