Майката на Даниел Петканов изригна срещу новата си снаха: Синът ми се ожени за блудница! (Всичко за възмущението й)

Майката на Даниел Петканов изригна срещу новата си снаха: Синът ми се ожени за блудница! (Всичко за възмущението й)
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов този път ядоса твърде много родителите си!

Бракът между Даниел Петканов и Александра Богданска среща огромно неодобрение сред най-близките им хора. Родителите и на двамата са бесни и не приемат случилото се за нормално, научи Kliuki.bg.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов и Александра Богданска срещат само трудности по новия си път

Последната, която изригна срещу всичко това, е майката на Лудия репортер. Тя не може да си намери място от притеснение, че синът й е допуснал най-голямата грешка в живота си, пише в. „Уикенд“.

„Тази жена не е достойна за сина ни. Тя е с леко поведение, блудница! Може ли да му е изневерила с 10 други мъже, що за жена е това?!“ – възмущава се жената, родила Даниел Петканов.

По професия тя е учителка и всеки ден вижда влюбени хлапаци. Затова й е лесно да предвиди, че между синът й и Алекс няма да го бъде за дълго време.

Според майката на Дани, този брак е обречен на неуспех и ще се разпадне толкова бързо, колкото и се сключи. Това е причината с баща му да откажат не само да присъстват, но и да се включат по телефона.

Всъщност, за разлика от самия Дани, родителите на журналиста били доста по-скромни и не обичали публичността. Затова преди време били против той да стане журналист, а още по-против били да участва във „ВИП Брадър“.

По време на скандала между Алекс и Дани, когато той я опозори заради изневярата й, родителите му са застанали плътно до него. Затова сега възприемали като един вид предателство, че той пак е с това момиче. Същото чувствали и родителите на манекенката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар