Джулиана Гани изхвърли мъжа си на боклука

Джулиана Гани изхвърли мъжа си на боклука
4.5 (90%) 2 votes

Джулиана Гани не се поддаде и прати съпруга си на боклука!

Плеймейтката Джулиана Гани показа доста здрава воля и психика. Тя удържа на трите изкушения на Биг Брадър и като награда всички в Къщата ще имат с 50% по-голям бюджет за следващата седмица, научи Kliuki.bg.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се жертва за останалите

На Джули й бяха предложени три изкушения. Първото беше свързано с външния й вид. Тя обаче не прие три ваучера за разкрасителни процедури и ги изхвърли в боклука.

Второто беше с кучето й. То я чакаше в Къщата, но щеше да бъде за сметка на бюджета. Тук Мис Силикон 2013 се поколеба, защото много искаше да го прегърне, но в крайна сметка удържа и на това изкушение.

Най-болезнено се оказа третото, в което беше замесен и съпругът й Станимир. Биг Брадър й даде писмо от него, което можеше да прочете само ако прецака съквартирантите си. След известен размисъл плеймейтката не прие и това, като изхвърли писмото на боклука.

Джулиана Гани и Станимир са женени от около 2 месеца. Те подписаха точно преди „ВИП Брадър“, за да може любимият й да е спокоен, че няма да се сваля с други мъже вътре.

Любовта им изглежда наистина голяма и се предполага, че именно той ще бъде човекът, който ще влезе в Къщата малко по-късно, за да я разчувства. Това е традиция с близките на съквартирантите.

Джули обаче не се поколеба да остави извън борда мъжа си засега, само и само останалите в Къщата да са щастливи. Така тя се жертва за тях.

„Докато съм тук, тези хора са моето семейство. По-добре един да страда, отколкото 11.“ – каза Джули в изповедалнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Джулиана Гани изхвърли мъжа си на боклука”

  1. Katia Pavlova

    окт. 27. 2017

    Bozhee kakva goliama samozhertva. Shto za zirk e tova? Kolko sarzerazdiratelno!

  2. Madlena Deanova

    окт. 27. 2017

    totalna lipsa na mozak – s prostashka vizia i mazh kradez

Добавете коментар