Бившата на Даниел Петканов изригна: Обещах да го чакам, а той се ожени! (Всичко за бясната Ева)

Бившата на Даниел Петканов изригна: Обещах да го чакам, а той се ожени! (Всичко за бясната Ева)
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов нарани много една жена, с която уж имаше връзка!

Шокиращо или не, когато Даниел Петканов попита Александра Богданска дали си има някого отвън, всъщност той самият е имал. Това е любимката на всички тийнейджъри – певицата Ева, пише HotArena.net.

Даниел Петканов с Ева

Даниел Петканов и Ева

Дани се залюбил с нея малко преди да влезе във „ВИП Брадър“. Нещата не били още много сериозни, но двамата много се харесали и искали да опитат нещо помежду си. Затова си обещали да се чакат и след шоуто.

Само че журналистът не я дочака. Вътре той срещна бившата си приятелка и дори се ожени за нея.

Това силно наранило Ева, която наистина вярвала, че Лудия репортер ще й остане верен. Тя нямала представа какъв ще се окаже той.

А всъщност Даниел Петканов се оказа мъж, който не може да бъде само с една жена. Въпреки че опозори Алекс преди година, и той самият й е изневерил многократно.

Има вероятност, когато е обещавал вярност на Ева, вече да се е бил залюбил повторно с Богданска. Слуховете са, че сватбата им не е толкова спонтанна, а е била решена и съгласувана с Нико Тупарев още отвън.

Шансът Ева да е била просто една от многото бройки на Дани е голям. Затова в момента певицата се чувства унизена и оскърбена.

„Обещахме си да се чакаме, а видях как се жени за друга. Постъпи много подло.“ – беснеела огорчената Ева пред близките си.

Тя със сигурност би била много по-обичана снаха, отколкото е Алекс Богданска. Родителите на Петканов са много обидени на сина си от този негов брак, но понякога сърцето не пита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар