Лепа Брена размаза Сашка Васева, Маргарита Хранова ликува!

Лепа Брена размаза Сашка Васева, Маргарита Хранова ликува!
Гласувайте за статията

Лепа Брена направи купон още с появата си, но не пропусна и да всее смут, макар и да не го осъзна!

Балканската легенда на музиката Лепа Брена вече е част от ежедневието на къщата на „ВИП Брадър“. Тя прекрачи прага тази вечер и още с появата си сътвори голямо шоу, видя Kliuki.bg.

Лепа Брена

Лепа Брена във „ВИП Брадър“

Разбира се, за последното помогна и Биг Брадър, който организира конкурс за двойничка на Лепа Брена. Всички съквартиранти се маскираха като нея и трябваше да изпълнят „Ти си мой грех“.

Сашка Васева най-упорито се слагаше на сръбската звезда. Не спря да й повтаря как Биг Брадър е сбъднал мечтата й, запознавайки я с нея. Накрая дори й падна на колене, докато пееше.

Сашка обаче остана с пръст в уста, след като узна решението на Лепа Брена. А то беше, че победител в конкурса е Маргарита Хранова.

Сръбкинята оцени гласа на Марги подобаващо, но Васева не изглеждаше никак щастлива, че не бе избрана за номер едно, тъй като тя е много по-близо до стила на Лепа. Това със сигурност може да бъде повод за номинации следващата седмица.

Маргарита Хранова е уникален талант и в това съмнение просто няма. Тя може да надпее дори самата Лепа Брена, която също има уникален глас.

В социалната мрежа някои недоволстват, че Марги е била унизена от Големия Брат, който я е накарал да пее чалга. Тя обаче е голям професионалист и за нея едва ли е проблем да пее в който и да е стил, стига гласът й да се чува над всички и всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лепа Брена размаза Сашка Васева, Маргарита Хранова ликува!”

  1. ATO

    окт. 28. 2017

    САШКА Е ПО-ДОБРА,УНИКАЛНА Е,ТЯ НАЙ-МНОГО МИ ХАРЕСВА.

Добавете коментар