На 50 и все така готина

0

На 50 и все така готина, именно Джулия Робъртс, днес красивата дама и емблема от хита „Хубава жена“ става на 50 години, които никак не й личат.

Преди години, днес на 28 октомври се появява една от най-успешните жени актриси в Холивуд. Джулия проби бързо на звездната сцена, редом след своя брат Ерик Робъртс. Тя е жената с най-сияйната усмивка – лицето й свети, а самата актриса разкрива често в свои шпубликации формулата за щастие.

Тя е сред жените създали прекрасна и устойчива кариера сред голямата конкуренция на красавици, но най-важното е, че заедно с това се радва на дълготрайни и открити отношения с половинката си Дани Модтр. Заедно те имат вече три деца, пишат и в изданието „Ева“.

Актрисата признава, че усмивката й показва, че се радва на всеки ден от живота и това я прави красива, защото щастието е красота, коментира Джулия.

Джулия Робъртс

Можем да отбележим, че актрисата е сред най-търсените за роли, макар че не е от тези, които искат да се похвалят с много роли, продукциите й са малко на брой, но пък и до днес е сред на й-добре платените жени в киното.

Както се коментира и в последния и филм, където играе – „Деняя на мама“, който излезе миналата година. Д. Робъртс там си партнира с Анистън и К. Хъдзън, но те не успяват да вземат колосалните 3 млн. долара хонорар.

Джулия Робъртс

Поздравяваме Джулия и искаме да я гледаме все така сияйна и успешна в ролите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.