Любо Киров призна истината за себе си – вижте я!

Любо Киров призна истината за себе си – вижте я!
Гласувайте за статията

Любо Киров се смята за щастливец и галеник на съдбата!

Един от най-големите таланти на родната ни музика се изповяда. Любо Киров разкри в „Събуди се“ истината за себе си и за своето щастие, научи Kliuki.bg.

Любо Киров

Любо Киров е щастлив човек

Оказва се, че той е изключително щастлив човек, както и предполагахме. Причината е, че върши нещо, което желае, а не нещо, което го принуждават обстоятелствата. Не са много хората, които могат да се похвалят с това.

„Големият лукс в моя живот е, че правя това, което искам. Благодаря на Господ, че ми е дал шанс да правя това, което обичам, а не нещо, което не ми приляга.“ – сподели певецът.

Любо Киров е един от малкото таланти у нас, които имат шанса да работят само като певци и да печелят добри пари от това. Той е уловил една много важна ниша.

Освен че има често участия, които се гледат и слушат срещу 20 лв. на вечер, певецът постоянно е канен от музикални формати. В момента например изпълнява ролята на ментор в „Х Фактор“, където заплатата му е солидна.

Големия си удар обаче Любо Киров го готви на 10 ноември. Тогава ще излезе в зала 1 на НДК и ще изнесе концерт с всичките си хитове. Това ще му донесе не само много приходи, но и имидж, тъй като не всеки се осмелява да прави концерт там.

Всичко това обаче има своята цена и Любо я плаща. Голямата му ангажираност му пречи в личен план и все още е ерген, въпреки че вече е на 45 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар