Адел мисли да спре с кариерата за малко

Адел мисли да спре с кариерата за малко
Гласувайте за статията

Адел мисли да спре с кариерата за малко, певицата смятала да се отдаде на кратка почивка или на няколко годишна почивка, споменава тя в интервюта напоследък.

След огромния и наистина запомнящ се успех от нейния последен албум, продажбите на който достигат 20 000 000 копия. Адел се чувствала нужна на семейството си и защо да не мисли и за второ дете, коментира звездата.

Певицата е сред най-скъпо платените музикални изпълнителни на днешното ни време, през изтичащата година е направила приход от над 51 млн. долара, се пише и в изданието „Ева“.

Наистина прави впечатление, че голяма част от печалбите при Адел са не от турнета, а от закупуване на албума й „25“, неща с които днес малцина изпълнители биха могли да се представят. Като се иа предвид колко много от големите звезди разчитат главно на приходи от грандиозни турнета и влиянието на интернет, продажбите на албуми са на втори план, но не и при британката явно. И така тя често споменава, че иска и друго дете, а доклкото е позната в световното пространство като доста пестелива, тя би могла с нейните доходи да си позволи да се оттегли от голямата сцена и то не за малко, а дори с години. 

Дали феновете ще понесат това, и ние като нейни искрени почитатели очакваме още хубави песни от гласовитата дама с дар, който не може да бъде отречен, но и желаем успех и щастие в личен план най-вече, коментират и в „Клюки.Бг“, относно плановете на звездата Адел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар