Мъжът на Йоана Буковска скочи срещу нея: Искам те незабавно!

Мъжът на Йоана Буковска скочи срещу нея: Искам те незабавно!
Гласувайте за статията

Иван Давидов вече не издържа без топлината на Йоана Буковска!

Актрисата Йоана Буковска привидно се радва на страхотен живот. Има мъж и близнаци, а в работата се развива успешно с роля в най-хитовия български сериал.

Йоана Буковска и Иван Давидов

Йоана Буковска и Иван Давидов търсят отново път един към друг

Всъщност обаче точно последното й отнема прекалено много. Според запознати, красавицата вече не отделяла нужното внимание на съпруга си и това го наранявало.

Затова Иван Давидов сериозно поставил въпроса пред жена си. Той бил на мнение, че бракът им е в криза, защото все по-рядко се отдавали на интимни ласки помежду си.

Причината, разбира се, не е в нещо друго, а в „Откраднат живот“. Йоана се прибирала като парцал след снимките, които продължавали понякога цял ден. Тя нямала сили за нищо, дори понякога купувала готова храна за вечеря, вместо да сготви.

Иван обаче негодувал не само за това, но и смятал, че двамата с жена му трябва да отидат някъде на почивка. За цялото това време те били излизали заедно извън София не повече от пет пъти.

„Не мога да те видя, все работиш. Искам в най-скоро време да си вземеш почивка.“ – казал бизнесменът на своята съпруга.

Очаква се тя да го послуша и героинята й в сериала да изчезне за малко от екран. Това ще сближи отново двамата съпрузи, които се обичат много по принцип и са го доказали в годините.

Иначе Йоана Буковска е много щастлив човек и тя не го крие. Има две деца – близнаци, които я радват много. Нещо, за което мечтае всяка жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар