Мария Шарапова: Григор Димитров ще се върне при мен!

Мария Шарапова: Григор Димитров ще се върне при мен!
Гласувайте за статията

Григор Димитров и Мария Шарапова имат бурно минало, което може да се завърне!

Любовният живот на Григор Димитров винаги е будил голям интерес. Гришо се оказа голям любовчия, когото всяка жена желае.

Григор Димитров и Мария Шарапова

Мария Шарапова все още желае Григор Димитров и иска да си го върне

Може би именно затова Мария Шарапова не може да го забрави вече 2 години и половина след като се разделиха. Рускинята не само не може, но сякаш и не иска.

Маша напоследък била доста самотна и отново започнала да си говори по телефона с нашия тенисист, твърдят някои чужди медии. Това определено е знак за тревога у Никол Шерцингер.

Мария напоследък изпитвала голяма нужда от мъж, понеже след Гришо е нямала сериозна връзка. Затова го определяла за мъжа на живота си.

Говори се, че откакто навършила 30 г., Маша изпаднала в депресия. Тя се замислила за всичките си връзки, които провалила по една или друга причина.

Баскетболистът Саша Вуячич, който беше с нея преди Гришо и дори беше сгодена за него, вече е женен, а тя още е сама. Григор Димитров пък е с Никол.

Рускинята обаче още таяла чувства към българина. Тя дори разправяла пред близките си, че той още я обича и ще се върне при нея.

„Няма как да се ожени за Никол, тя е на 40 г. все пак. Аз съм жената за него и ще го осъзнае скоро.“ – разправяла тенисистката пред приятелите си.

Припомняме, че Гришо и Маша изживяха бурна любов, която продължи цели 3 години. Двамата изглеждаха един за друг, но се разделиха по неясни все още причини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар