Бомба: Маргарита Хранова крие голяма и несподелена любов преди брака си! (ето кой наш любим актьор е разбил сърцето й – снимки)

Бомба: Маргарита Хранова крие голяма и несподелена любов преди брака си! (ето кой наш любим актьор е разбил сърцето й – снимки)
Гласувайте за статията

Маргарита Хранова е била лудо влюбена в актьора, но той не я отразил!

Естрадната легенда Маргарита Хранова има дълъг и щастлив брак със съпруга си Кирил Бойчев. Той обаче не е бил първата й голяма любов, а Марги още пази спомена за онова огнено чувство, което изпепелило сърцето й.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова сън не спала заради красивия Антоний Генов

Оказа се, че когато била съвсем млада, Хранова се влюбила безнадеждно в нашия голям и обичан актьор Антоний Генов. Той е познат на публиката от култовия филм „Хан Аспарух“ и още редица ленти. Красавец и обожаван от жените, Генов бързо пленява и Маргарита Хранова.

Само че той самият дори не подозирал за това. По онова време Марги била още ученичка в гимназията. Тя така си изгубила ума по Антоний Генов, че месеци наред го преследвала по петите. В буквалния смисъл. Научила къде живее той и заедно със своя приятелка и съученичка хукнала по петите му.

Рано сутрин двете заставали зад кофите за боклук или храсти пред дома на Генов и зачаквали нетърпеливо да излезе от дома си. После го преследвали по целия му маршрут до работното място. Марги Хранова не спирала да се надява, че той ще я забележи и ще й обърне внимание, но уви.

Това не само не се случило, но Антоний Генов дори не заподозрял за съществуването на чаровницата. Маргарита Хранова преживяла много тежко това първо свое любовно разочарование и доста си поплакала, преди да се откаже от мечтата си.

Чак години по-късно в живота й се появява истинският й мъж Кирил Бойчев. Когото тя избира пред богат и перспективен син на тогавашен политик.

Той обаче не й обърнал никакво внимание

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар