Жена му в несвяст: Диляна Попова ражда второ дете на Асен Блатечки! (истината шокира всички)

Жена му в несвяст: Диляна Попова ражда второ дете на Асен Блатечки! (истината шокира всички)
Гласувайте за статията

Диляна Попова ще роди още едно дете на актьора Асен Блатечки!

Красавицата Диляна Попова се превърна в най-големия кошмар за съпругата на Асен Блатечки Катерина Горанова. След като бе принудена да приеме огромното унижение от изневярата на актьора с манекенката, която на всичко отгоре му роди и дете, днес Катерина изпадна в ступор.

Диляна Попова

Диляна Попова се е зарекла да направи Блатечки татко за трети път

Защото се оказа, че Диляна Попова ще роди второ бебе на шавливия мачо. Както знаем, хубавицата успя да затопли отношенията си с бащата на Борил, след като двамата почти година се срещаха само по задължение. Асен Блатечки никога не остави сина си. И прави всичко възможно той да живее и расте като спокойно и обичано дете с двама родители.

Видяла какъв прекрасен баща е, Диляна Попова отново усетила искрата в сърцето си. Тя използвала всички женски хитрини, за да накара Блатечки да прекарва повече време у дома й. А огромното й желание, което вече споделила с него, било да й направи второ дете.

„Диляна е жена, която постига целите си. Не знаем какво прави, просто си е такава. Върви й с мъжете. Ето на – Асен Блатечки уж я заряза бременна, за да се върне при жена си, а сега прекарва повече време с нея и Борил, отколкото с Катя и дъщеря си. Като нищо ще зачене отново от него, а и двамата отдавна вече са омачкали наново чаршафите“, подхвърлят близки до Попова източници.

Диляна примамвала Асен с типичните похвати от рода на „детето е болно“, „детето иска тате“, „Борил има нужда от това или онова“… И все „чалъми“, на които мъжете се хващат като шаран на въдица.

Катерина Горанова отлично разбирала какви ги върши съперницата й и каква е целта й. Но така и не успявала да накара Блатечки да проумее истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар