Скандал: Саня Армутлиева мачка чаршафите с младия си шофьор! (шокиращи разкрития)

Скандал: Саня Армутлиева мачка чаршафите с младия си шофьор! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева съвсем го е ударила през просото с това жребче!

Желязната лейди на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева хич не е толкова сериозна и твърда. Не и когато е в обятията на младия си любовник. Който работи като неин личен шофьор и я кара пред сградата на Нова телевизия за всеки концерт на Х Фактор.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева замесена в страхотен скандал с млад любовник

Това разкриха служители от компанията на Армутлиева, потресени от забежката й с младока. Вярно, че момчето било симпатично, но Саня се славела като жена с морал и достойнство. А и имала уж стабилен брак със съпруга си Тим, който е англичанин. Двамата имат и две вече пораснали дъщери.

„Шефката го удари през просото, за никого във фирмата не е тайна, че си ляга с шофьора си, снажен младеж, на когото ще спестим името. Превърна шоуто в seX-Factor”, разкриха източниците, които още не искат да повярват, че манията за агнешко е взела акъла и на шефката иим.

„Съпругът й, британецът Тим, е типичен представител на островната монархия – въздържан, учтив и лишен от балканската емоционалност. Затова вероятно шефката си пада по шофьорчето, което си наше момче, българче“, шушукат източниците по адрес на чаровната къдрокоска.

Саня Армутлиева винаги се е изказвала особено ласкаво по адрес на мъжа си и не е пропускала случай да му благодари за обичта, подкрепата и топлината, които винаги й е давал.

Точно затова и е наистина скандално всичко, в което я обвиняват сега. Може би причината за кръшкането на Саня е фактът, че Тим не прекарва много време в България и често е зает с делата си зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар