Ами сега: Пипнаха Алисия с чужд мъж на супер тайно място! (Не е Жоро Бирмата+фото)

Ами сега: Пипнаха Алисия с чужд мъж на супер тайно място! (Не е Жоро Бирмата+фото)
1 (20%) 1 vote

Пипнаха Алисия с чужд мъж

Папараци ловнаха Алисия с чужд мъж. Мачото не е Жоро Бирмата, доверяват „жълтите” агенти. Двамата се срещнали подозрително в колата на певицата.

Поп фолк дивата е сериозно обвързана с пернишкия бизнесмен. Бившият на Преслава и звездата от „Ара мюзик” обаче не афишират много-много връзката си.Дали се струхуват от зли очи или просто Георги Станоев не е готов за по-сериозна крачка, историята мълчи.

Ловнаха Алисия с непознат мъж в колата й

Докато майката на Бирмата го натиска за брак и деца с Алисия, сина й се дърпа и сякаш нехае да предприеме решителна крачка. Алисия има един пораснал син от Валери Божинов. Но нито той, нито следващото й гадже Ники Михайлов не я заведе до олтара и тя не сложи бялата рокля.

Алисия и непознатия мачо, който се оказа режисьора Станли

Въпреки че Лидка Скалата напира сина й да направи Алисия своя съпруга, нова интрига съсипва бъдещето й. Защото папараци я ловнаха в твърде конфузна ситуация с непознат мъж. Певицата се срещнала с него не в заведение или в ресторант, а в колата си.

Правило впечатление, че изпълнителката сякаш се измъкнала набързо от дома си. Тя била във вид неподходящ за звездния си статус, но това никак не я притеснявало, коментират очевидци.

Фолкаджийката била облечена семпло и спортно, а по лицето й нямало и грам грим. Никак не е обичайно Алисия и колежките й да се показват в подобен вид. Но пък дали тя ще се осмели така глупашки да кръшне на Жоро Бирмата, като знае, че навсякъде я дебнат папараци, недоумяват източници.

Вероятната причина е непознатия мъж да е неин близък приятел или роднина, с когото звездата не се е виждала отдавна. И затова си е позволила да се види с него в този вид. Оказа се, че мъжът е познат и това е режисьора Стенли. Затова двамата се срещнали пред блока на дома й в комплекс „Младост”, защото са в подготовка на новия й хит. И в тази делова среща на Алисия  няма нищо задкулисно и притеснително!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар