Грозно: Алекс Богданска се издаде – не иска брак с Дани, развежда се! (виж шокиращите й думи тук)

Грозно: Алекс Богданска се издаде – не иска брак с Дани, развежда се! (виж шокиращите й думи тук)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска никога не искала да се омъжва за Даниел Петканов!

Пълен фарс – това е била сватбата на Алекс Богданска и Даниел Петканов, на която Вип Брадър отдели толкова време и усилия. Манекенката от Благоевград е възприемала всичко просто като една игра. Сякаш са й дали главна роля в чужда продукция, която иначе никога няма да получи.

Алекс Богданска

Алекс Богданска се издаде брутално

След края на предаването и излизането им от Къщата, двамата с Даниел ще се разведат по бързата процедура. Само дето ще си приберат парите. Това разкриха не само източници от кухнята на медията, но и самата Богданска.

Как иначе да си обясним поведението на Александра и нежеланието й да си запази булчинската рокля?! Припомняме, че снощи Мегз разкри как Алекс Богданска й е казала в прав текст, че не иска дрехата и няма никакво намерение да я пази.

„Стана ми болно, защото я направих с много желание и специално за нея и за този прекрасен ден. Не знам защо реагира така, но я хвърли настрани и каза, че мога да правя с нея, каквото си поискам. Да я режа, да я преправям… Това не са думи на една щастлива булка“, недоумяваше Мегз.

Как ли ще реагира Даниел Петканов на реакцията на любимата му Александра Богданска и дали той самият е наясно, че тя се е омъжила за него „фиктивно“.

А може би слуховете, които плъзнаха още преди седмици, са напълно верни. Алекс Богданска разиграва цирк след цирк в Къщата и се прави на много миловидна и влюбена, за да спечели формата.

Припомняме, че в началото вътрешни информатори заявиха, че именно тя е гласена за победител във Вип Брадър 2017. И уж големия любимец на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар