Ти да видиш: Светлана Василева заживя като световна звезда! (Гущеров я третира като истинска принцеса – още подробности)

Ти да видиш: Светлана Василева заживя като световна звезда! (Гущеров я третира като истинска принцеса – още подробности)
Гласувайте за статията

Християн Гущеров се държи със Светлана Василева като с кралица!

Едно не може да му се отрече на Християн Гущеров – истински джентълмен е. От малкото останали такива мъже, поне в България, които знаят как да се отнасят с жените до себе си. А в случая дамата до него е добре познатата ни Светлана Василева.

Християн Гущеров

Светлана Василева заживя като холивудска звезда покрай любимия си Християн Гущеров

Светлето се радва на охолен живот от години, още откакто спечели Мис Плеймейт. Към днешна дата обаче, дори тя не може да повярва какво й поднася съдбата – в частност Християн Гущеров. Любимият й мъж я третира като истинска принцеса или световна звезда.

Той не я пуска да направи и две крачки без охрана. Със Светлана Василева денонощно вървят двама едри гардове. Единият от които играе ролята и на неин личен шофьор. Между другото, това са същите здрави момчета, които навремето охраняваха и бившата съпруга на Хриси – Мария.

За жалост обаче, в момента Марийка се придвижва навсякъде сама, или както намери за добре. А Светлана Василева и стъпка не може да направи, без да е добре защитена и обгрижена.

„В началото й беше малко нетипично, но кой не свиква с хубавото. Еле пък като знаеш, че мъжът до теб го прави, за да си подсигурена и защитена във всеки един миг. Християн си е такъв – винаги е знаел как да бъде кавалер и мъж на място. И макар че е още доста млад, носи в себе си това, което хиляди мъже никога няма да притежават“, хвалят го близки до Светлана Василева.

Източниците шушукат, че връзката им е повече от сериозна и Светлето вече не само живее в палата на Хриси в „Бояна“, но скоро ще стане и негова законна стопанка. Защото двамата вече отдавна планирали сватбата си, искали и поне три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар