Простащина: Евгени Минчев с жестоки обиди към Маргарита Хранова! (зрители го направиха на две стотинки – виж тук)

Простащина: Евгени Минчев с жестоки обиди към Маргарита Хранова! (зрители го направиха на две стотинки – виж тук)
Гласувайте за статията

Евгени Минчев си позволи да бълва обиди в ефир срещу Маргарита Хранова!

Евгени Минчев не е добре и трябва да го затворят, вместо да му дават време в ефир. Така изригнаха зрители на Вип Брадър снощи, когато той си позволи да бълва жестоки обиди по адрес на Маргарита Хранова. Която, впрочем, е единствената истинска звезда в Къщата.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова бе жестоко обидена от Евгени Минчев и голямата му уста

Както знаем, Марги Хранова бе сред номинираните за изгонване, но публиката я спаси. За неин защитник в студиото на Ники Кънчев бе извикан колегата и близък приятел Орлин Горанов. Големият Горанов остана потресен от поведението и нелепиците на Минчев. Но като истински джентълмен и интелигентен човек, предпочете да не влиза в просташки спорове с него.

„Ама стига с тази Маргарита Хранова. Да, може и добре да пее, даже прекрасно. Но вътре в Къщата не ми харесва. Какво като е баба и какво като е на 65?! Стига го е повтаряла. И да вземе повече да се грижи за вида си, че хич не е добре“, започна да каканиже Минчев.

И макар не само Орлин, но и Кристина Патрашкова, Любен Дилов – син и д-р Ангел Енчев да го контрираха, така нареченият Лорд продължи да бълва.

„Хранова в ролята на зомби изглеждаше далеч по-добре, отколкото в реалния си живот. Трябва да полага повече грижи за външния си вид“, не спираше да изпростява в „остроумията“ си Евгени Минчев. Заради което си навлече огромни критики и жлъчни подмятания от зрителите на формата.

Които изригнаха бесни срещу него в мрежата и го пратиха да върви там, където му е мястото… Коньо!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Простащина: Евгени Минчев с жестоки обиди към Маргарита Хранова! (зрители го направиха на две стотинки – виж тук)”

  1. аамаха

    окт. 31. 2017

    който не иска да „каканижат“ за него, да не влиза в просташкото шоу. Когато искаш да спечелиш десетки хилади просто ей тъй, докато седиш на дивана и в клозета,слушаш и мълчиш. Като искаш достойнство, не ходиш там. Тез продуценти трябва да ядът и затуй те викат. Точка.

Добавете коментар