Хубава, бременна, а сама: Гюлджан кукува вкъщи, а Фики си плю на петите! (отказа й меден месец – още подробности)

0

Фики Стораро си вдигна гълъбите и го удари през просото!

Само две седмици след пищната сватба, Фики Стораро заряза булката си Гюлджан. Която си остана сам сама вкъщи – хубавка и бременна, без да има кой да я сайдиса. Оказа се, че синът на Тони Стораро е отказал дори меден месец на съпругата си, заради множеството ангажименти.

Фики Стораро
Фики Стораро дори не заведе Гюлджан на меден месец, а офейка

Още на следващия ден след венчавката, Фики е хукнал на другия край на България, за да се дере по кръчмите. Всички очакваха, че той и сладураната Гюлджан ще съберат куфарите и ще отпрашат някъде в чужбина, за да се радват на любовта си. Но не. На този етап това няма да се случи.

Фики Стораро заявил на жена си, че работата си е работа, а и трябвало вече да издържа семейство. Сякаш не е достатъчно богат и пее от два дни. Близки до него заподозряха, че се е изплашил от брака и оковите му, затова иска да продължи още малко да си живее по стария начин.

„Та той е на 23 години. Вярно е, че хората от неговия етнос се женят и на 16, но Фики винаги е искал да минава за модерен, за европеец. Като нищо го е надуло шубето и сега трябва да му уври главата, за да се кротне у дома. Дано само през това време да не сложи рога на горката Гюлджан“, шушукат злобничко източниците.

Според други обаче, младият Стораро толкова е влюбен в жена си, че не поглеждал друга. А ангажиментите не отказал само и единствено от мисли по бъдещето на сина си, когото очаква да се роди до няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.