Елена в ступор: Индийска супер звезда „точи лиги” по Митко Бербатов? (Виж каква красавица е)

Елена в ступор: Индийска супер звезда „точи лиги” по Митко Бербатов? (Виж каква красавица е)
1 (20%) 1 vote

Елена е в ступор заради Митко Бербатов

Митко Бербатов е развълнувал дълбоко индийска супер актриса. Красавицата е луднала по нашия национал. И с нетърпение очаква да се срещне с него в Индия. Името на красавицата е Дипика Падуконе.

Любопитна подробност е, че световно известната звезда поразително прилича на половинката на футболист номер едно за България.

Индийската актриса е с дълбоки изразителни, тъмно кафяви очи и дълга, права коса. Тя отдавна „точила лиги” но нашия национал и копнее да се срещне с него в Индия. Както стана известно, 36-годишният футболист ще рита за индийския тим „Керала Бластърс“. Бербо дълго бе свободен атом, но накрая прие офертата на индийския отбор.

Митко Бербатов го очаква изненада в Индия

Стартът на новия сезон там започва от 17-ти ноември. В момента Бербо се намира все още в Европа. Той тренира със съотборниците си от новия си тим в истанските средиземноморски курорти.

Една от най-известните индийски филмови звезди в момента е без половинка до себе си. 31-годишната Дипика Падуконе сериозно е луднала по Димитър Бербатов.

Индийската супер звезда се е снимала в повече от тридесет филма в Боливуд.

Митко Бербатов

Индийската супер звезда Дипика Падуконе очаква Бербо в Индия

Чаровницата е една от най.-скъпо платените актриси. Участвала е и в холивудската продуцкия „Трите хикса: Отново в играта”. В известната лента Дипика си е партнирала с Ван дизел. Според клюката между двамата дори е имало гореща любовна авантюра.

Елена обаче научила за мераците на известната актриса. Тя била в ступор от мераците й, но решена докрай да не се дава. Индийската актриса е известна с палавия си нрав. Въпреки че е родена в Копенхаген, Дания, тя отблизо следяла индийската Суперлига.

Преди известно време Дипика Падуконе е била засечена да се целува с актьора Сидхарт Мали, близо до трибуните. Актрисата открито е проявила желание да се запознае с Митко Бербатов. Тя отблизо е следяла и изявите му още в „Манчестър Юнайтед”, доверяват от обкръжението на индийската актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар