Похвално: Марая на Мария отряза косата си, дари я на болна жена! (Виж тук)

Похвално: Марая на Мария отряза косата си, дари я на болна жена! (Виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мария на Мария направи нещо наистина трогателно

Марая на Мария расте като добро и състрадателно дете. Малкото момиче направи един наистина великолепен жест. Тя отряза косата си и я дари на болна от рак жена. Постъпката й трогна мнозина.

Мария

Марая на Мария е дете с огромно сързце

Но най-вече жената, която с благодарност прие този наистина прекрасен дар.

Малката Марая е възпитана наистина добре. Въпреки че майка й е поп фолк певица и не спира да ходи по участия, изглежда е научила да прави добро на хората единствената си дъщеря. Като всяко малко момиче Марая обичаше дългата си коса.

Майка й полага немалко усилия за визията й, за да изглежда винаги великолепно нейната малка принцеса. И дългите й коси бяха част от този съвършен и великолепен вид.

Но и новата си прическа с къса коса, подстригана на каре и отива много, категорични са онлайн потребителите. Трогнати от жеста на красивото момиченце, фейсбукарите не спират да я поздравяват не само за постъпката й.

Но и заради това, че Мария е успяла да възпита едно наистина добро и състрадателно момиченце.

Най-важното в случая е, че никой не я е карал да постъпи така. Малката Марая се впечатлила от вида на страдащата жена и моментално решила да й помогне, като й дари косата си.

„Браво на това дете! Въпреки че е гледана в лукс, малката Марая има добро сърце.

Израснала е само с Мария ,тъй като баща й си има друго семейство, но певицата я е научила на състрадание. Да помага на хората, което все по-рядко се среща сред българите. Средата, в която расте не предполага такива постъпка, което е още по-радостно. Видно е, че ще израсне една добра и състрадателна млада девойка”, не спират да хвалят щерката на Мария из форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар