Бомба! Алфредо Торес крие смразяваща семейна тайна (Вижте я)

Бомба! Алфредо Торес крие смразяваща семейна тайна (Вижте я)
Гласувайте за статията

Всички познават Алфредо Торес като забавен веселяк, но и той има своите тайни!

Кубинският танцьор Алфредо Торес от дълги години живее в България и е създал многочленно семейство. А за родата си в държавата, където е роден, предпочита да не говори. А причината за това негово решение е животът на неговата баба, който е повече от любопитен и меко казано шокиращ, узна kliuki.bg.

Алфредо Торес крие семейна тайна

Алфредо Торес крие семейна тайна

Бабата на Алфредо Торес е била доста известна в Куба във времето след идването на власт на Фидел Кастро. Тя е била известна като истинска вещица, от чиито способности всички треперели. Дамата на име Оливия много рядко била споменавана от своя внук, който видимо се срамува от нейните занимания приживе.

Кубинския танцьор е споделял веднъж-два пъти пред свои приближени, че баба му е изповядвала древна африканска религия. В нейната основа са билкарство и лечителство. Но силата на растенията не винаги е била използвана само за лечение и подобни благородни цели.

Древният африкански култ се е предал от поколение на поколение в родата на Алфредо Торес. Разбира се, той не се занимава така навътре с вещерските ритуали, а просто отдава почит на предците си. Техните корени идват от Хаити. Кубинецът е възпитаван като католик, но сам споделя, че не е никак религиозен, пише pik.bg.

Въпреки това, Алфредо Торес всяка седмица прави тайнствени ритуали, с които отдава почит на прадедите си. Той притежава завидна колекция от сушени растения, с чиито качества е добре запознат. Така че, май по-добре никой да не го ядосва!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар